Русата Златка с номинация за гонене, Черната - спасена

Четирима ще се борят за вота на зрителите в Big Brother All Stars
Обновена: 22 ное 2013 14:05 | 21 ное 2013 08:41, Александър Попов
12
Русата Златка с номинация за гонене, Черната - спасена
Снимка: Big Brother All Stars

Още несвикнали с обстановката и един с друг, съквартирантите проведоха първите си номинации в Big Brother All Stars. Първата игра за сезона бе спечелена от отбора на Финдо, което прати другия капитан - Киро Скалата, автоматично сред застрашените да напуснат шоуто още първата седмица. Тъй като Пенка бе последният избор за отборите продуцентите я отстраниха от надпреварата, като й дадоха имунитет.

Участниците също дадоха своя глас и така освен Скалата в понеделник могат да бъдат изгонени Златка Райкова, Джийсън Брад Люис и Недялко. Ямболският бизнесмен отнесе критики, че се натрапва непрекъснато в разговорите и трудно изслушва чуждото мнение. Денди пък направо го определи като демагог, сантименталист и провинциалист. Той даде колоритна номинация и за Джийсън, когото нарече "излинял" и "анемичен" в артистичното си присъствие.

Двете Златки също събраха отрицателния вот на съквартирантите. Русата най-често бе обвинявана в надменност, а Черната, че е скучна домакиня. Именно грижата за къщата обаче я спаси. Сървайвърът Финдо, като новия глава на Къщата, я извади от номинираните с мотивите, с които всички я номинираха - това, че готви, чисти и пере.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
4
 
! Отговори
от 11 преди 10 години
И младото поколение гледа тази помия и се учи на манталитет и поведение. Вече определено виждам млади момичета/жени, с подчертано такъв манталитет. Слугински тип с вкус към евтината интрига и как да зачерним всеки действително свестен, интелигентен човек.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е най - идиотската част от брадъра - кой чистел, кой готвел, кой миел кенефите. Най-големите простачки в всеки един едишън, които са наведени с *** в ръка, печелят най-големите овации - и от публика, и от съквартирантите. На това се дава предимство - кой има манталитет на слугиня, както и кой плюе най-сладко по останалите, и той печели. Супер пошлост!
10
0
 
7
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
русата е няколко хиляди пъти по-готина от черния кон дето цвилеше снощи толкова отвратително
9
1
 
9
 
! Отговори
dddddd преди 10 години
Трябва видово разнообразие ако искат да подържат шоуто. Не може само златки да пускат. Да влиза рижавата невестулка, а после черната белка и нещата ще си дойдат по местата.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е браменна, а беше част от мисия на Биг Брадър.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Do AzSichko ti razbrah da znajsh
6
1
 
3
 
! Отговори
Az преди 10 години
As ne q poznavax taq zLatka (blond)no vchera Sled kato napravix golqma greshka da pusna Nova ostanax s vpechatlenieto she otvoren parcales!!!
5
4
 
6
 
! Отговори
НИНА преди 10 години
РУСАТА ЗЛАТКА БИЛА БРЕМЕННА НЯМА ЛИ КОЙ ДА И КАЖЕ ДА НЕ ПУШИ И ДА НЕ ПИЕ ЦИГАРАТА Е ВЕЧНО В УСТАТА И А СЪЩО И ЧАШКАТА - АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ВЗЕМЕ ПРИМЕР ЗА КАКВОТО И ДА Е ДА НЕ ГЛЕДА ТОВА Е ПОРЕДНАТА ТЪПОТИЯ
4
1
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
Тииииит майката...
3
5
 
8
 
! Отговори
КИРО преди 10 години
Колко се жалки народа се чувства като бежанци в собствената си държава и се чуди как да свърже двата края а те ни занимават с разни парцали долнопробни както и оня УЖ футболист Божинов .......Пълна трагедия сме за жалост.
2
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да спретнат двечките златки една 69 - ка и ще останат вовеки !
1
6
 
20
 
! Отговори
op преди 10 години
tazi e edin ot nai golemite parcali v Durjavata ..Diplomirana kyrva i intrigantka ...Mrusna svinq za prebivane